Cursuri online, WebDesign, html, css, php, mysql, linux | Invata-Online.ro
Discant Solutions


Suntem un colectiv tanar si entuziast. Suntem deschisi la nou, empatici, adaptabili la cerinte noi si dornici de a veni in intampinarea clientilor nostri si actionam astfel incat calitatea serviciilor noastre sa fie la cel mai inalt standard. Lucram cu profesori calificati si foarte bine pregatiti, cu o lunga experienta, fiind la curent cu ultimele noutati in domeniu ceea ce le permite sa asigure un standard de inalta clasa a cunostintelor predate.

Viata si piata muncii ne obliga sa invatam continuu, dar instructia permanenta si educatia raman totusi optiuni personale. Nu e suficient si nici linistitor sa ai diploma si un nume sonor de job in cartea de munca; esential este sa ai competente, experienta, talent si educatie, despre care stim ca este perena. De altfel, celebrul Albert Einstein avea convingerea ca "educatia este ceea ce ramane dupa ce ai uitat tot ceea ce ai invatat la scoala"...

Echipa de la DISCANT SOLUTIONS va propune un invatamant prin proiecte, prin descoperire. Cursurile noastre sunt individualizate si suple. Fata de invatamintul clasic romanesc, cu foarte multa teorie, noi venim cu alte alternative: va propunem sa invatati practic si sa stiti sa aplicati ceea ce ati deprins alaturi de trainerii nostri. Va punem la dispozitie metodologii si programe practice, adaptate la cerintele de azi si de maine ale pietii muncii, lectori cu experienta si un mod de predare modern. Un alt avantaj pe care vi-l oferim: posibilitatea de a urma unul din cursurile noastre in orice moment al anului; deci, voi decideti cand este oportun sa va inscrieti.

Impreuna cu echipa de lectori profesionisti va invitam nu numai sa luati parte la cursurile noastre de dezvoltare personala si profesionala, dar si sa deveniti parte din echipa! Toti lectorii sunt persoane cu multa experienta si unii dintre ei sunt absolventi de top ai acestor cursuri de formare. Poti sa fii unul dintre ei! si inca ceva: oferim consultanta si dupa ce cursul s-a incheiat, colaboram pe proiecte sau oferim variante de o noua colaborare.

Multumirea noastra este nu numai cand va aratati satisfactia pentru valoarea cursului furnizat si ne spuneti ca v-a folosit, ca ati promovat, ati gasit un job mai bun, sau ca ati accesat un proiect cu finantare europeana etc, dar si cand ne sunati sa ne faceti recomandari... Tinem intotdeauna cont de ele. Nu doar noi formam o echipa, ci si cu voi o facem si mai puternica.

Webdesign by Discant Solutions