Invata singur pentru scoala de Soferi

Toate functionalitatiile acestui site sunt GRATUITE. Pentru a ne ajuta sa sutinem financiar acest site, puteti dona cat doriti dumneavoastra!
Vizitatori:
Afisari:
Online:

Dorim sa pastram acest site GRATUIT pentru toata lumea. Pentru a putea face acest lucru si pentru a nu fi nevoiti sa introducem o TAXA DE ACCES pe site, va rugam sa dezactivati AdBlock-ul pentru acest site. Reclamele afisate, sunt singura noastra sursa de venit care mai acopera din cheltuielile de intretinere.

Promitem ca nu vom afisa reclama agresiva!!! Va vom convinge!!! MULTUMIM!!!


www.discant.ro
  • Daca ati ajuns in momentul in care sa va pregatiti pentru examenul pentru obtinerea permisului de conducere, atunci trebuie cu siguranta sa incepeti sa parcurgeti setul de chestionare auto dar si sa le stapaniti cat mai bine. Emotiile, stresul ca nu veti reusi sa parcurgeti toate materialele pentru studiu si multe altele care contribuie la acumularea multor ganduri negative pe care trebuie sa le eliminati pentru a putea sa obtineti cu succes permisul de conducere.

  • Pentru a putea invata cat mai bine aceste chestionare auto, locul de studiu pe care il alegeti este deosebit de important. Daca acolo este multa galagie si este o zona circulata intens nu veti reusi sa va concentrati suficient. Alegeti o zona in care puteti invata in liniste aceste chestionare.

  • De asemenea nu uita sa te relaxezi si sa faci pauze de studiu, recreeaza-te si fii activ in perioada in care concentreaza-te pe activitati care nu iti solicita puterea de concentrare.
Mult Succes!!!

Webdesign by Discant Solutions

https://www.discant.ro/scoala-de-soferi/